Professionele elektriciteitswerken bij nieuwbouw en renovaties
Laat de elektriciteit van morgen vandaag leggen

Dag en nacht heeft u nood aan een vlot werkend elektriciteitsnetwerk. De plaatsing van de elektriciteit is dus een klus voor ervaren en professionele aannemers. Renovaties Hambo uit Oostende is zonder twijfel uw geschikt aanspreekpunt voor het leggen en aansluiten van elektriciteit tijdens de afwerking van uw nieuwbouw of tijdens uw renovatiewerken.

Verbouwingsprojecten

Tijdens het verbouwen van uw woning of appartement wenst u uw eigendom klaar te maken voor de toekomst. Een vooruitstrevend elektriciteitsnetwerk behoort dan zeker tot de noodzakelijke ingrepen. Bij deze elektriciteitswerken voorziet de firma uit Oostende het verwijderen van oude kabels en het plaatsen van nieuwe. Ook stopcontacten, verlichting en zekeringskasten kunnen vernieuwd worden.

Elektriciteit voor uw nieuwbouw

Rust uw nieuwbouw meteen uit met elektriciteit die voldoende krachtig is om u voor vele jaren te dienen. Om dit te bekomen, verzorgt Renovaties Hambo alle onderdelen om dit uit te werken. De kabels worden in de muren geslepen terwijl alle stopcontacten en lichtpunten volgens uw plannen worden voorzien en aangesloten op de zekeringskast.

Herstellingen en uitbreidingen

Het bedrijf komt eveneens tot bij u in West- en Oost-Vlaanderen voor het uitvoeren van herstellingen aan uw elektriciteit. Laat problemen niet aanslepen maar laat ze veilig repareren. Ook in bijgebouwde kamers en bijhuizen legt de zaak nieuwe elektriciteit zodat u alle elektrische toepassingen in deze nieuwe ruimtes kan benutten.

Contact

Van dakwerken tot elektriciteitswerken, in Oostende belt u zonder aarzelen naar Renovaties Hambo om uw woning met kennis van zaken op te waarderen. Deze ervaren vakman komt meteen tot bij u om de plannen te bespreken.

Heeft u een vraag?

Contact